Fuerteventura – Insulele Canare, Spania

Fuerteventura este o insulă vulcanică, unul dintre punctele turistice importante. Insula este renumita pentru kite surfing și wind surfing și este, de asemenea, considerată ca Windsurfers Mecca, traducerea numelui fiind “vant puternic”. Insula Fuerteventura este a doua ca marime dintre insulele Canare, dupa Tenerife. Fuerteventura a fost aleasa printre cele 500 de destinații europene, prin Programul International Certification  Quality Coast, ca fiind  una dintre destinațiile turistice cele mai atractive pentru vizitatorii interesati de patrimoniul cultural, de mediu, siguranta si foarte bune conditii oferite.

Plaje cu nisip excelent sunt găsite în mai multe locații. Plajele din Vest, cum ar fi cele din jurul El Cotillo, pot oferi conditii potrivite pentru iubitorii de surf.  Dunele de nisip extinse la est de Corralejo sunt populare. Câmpiile sale intinse, peisajele minunate și munții vulcanici, formeaza  arii  protejate, pe care, cu ajutorul excursiilor optionale organizate  le puteti accesa. Bucătăriaeste simpla si de baza din cauza condițiilor climatice și a gusturilor clientilor. Localnicii din Fuerteventura  împărtășesc  această simplitate cu celelalte Insulele Canare, și în mod similar, folosesc o cantitate mare de pește. De asemenea, ei folosesc tot ce pot crește în țara, pe acel pamant arid. Pentru a va convinge de frumusetile oferite de acest tinut, agentia de turism TravelMatters.ro va recomanda conditii de cazare excelente la Hotelul Iberostar Jardin del Sol Suites & Spa 4*. Hotelul situat in zona rezidentiala Costa Calma, pe o stanca cu vedere panoramica spre mare, la doar un kilometru distanta de plaja Santa Ponsa si la 3 km de centrul orasului Palma de Mallorca. Hotelul Iberostar Jardin del Sol Suites & Spa 4* este situat la 600 de metri de plaja din Costa de la Calma şi oferă panorame impresionante ale Mării Mediterane.

Hotelul oferă o piscină în aer liber şi un centru Spa. Hotelul Iberostar Jardin del Sol Suites & Spa 4* oferă camere spaţioase şi confortabile, cu zone de relaxare şi balcoane. Fiecare cameră are Aer Condiţionat, TV prin satelit şi o baie spaţioasă, cu o cadă cu hidromasaj. Restaurantul hotelului, Panoramico Bellevue, are vedere la mare şi serveşte o selecţie de preparate în stil bufet. Cafe del Sol serveşte băuturi şi gustări pe tot parcursul zilei. Centrul Spa al hotelului oferă o gamă de tratamente de înfrumuseţare şi are şi o sală de fitness. Oferta include şi cursuri de Tai-Chi, Qi-Gong şi gimnastică aerobică. Pe langa aceste facilitati ofera turistilor sai un restaurant cu terasa si vedere spre mare, snack bar, cyber cafe, sala TV, sauna, masaj Thai, fitness si piscina interioara si exterioara. Asadar, aveti toate conditiile pentru a petrece o vacanta minunata in acest loc de vis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *